Porikuu algus

🎃 Tule ja saa osa sügisese maagia tipphetkest Rummu Võlumäel!

Kuupäev: 28. september 2024
Porikuu Festivali avaüritus
Aeg: Algus kell 18:45
Asukoht: Rummu karjäär, Võlumägi

Kas oled valmis sügiseks, mis jääb kauaks meelde? Ootame teid kõiki 28. septembril Rummu karjääri, kus toimub maagiline seiklus „Võlumägi“! See on õhtu, mis toob kokku müstika, rütmid ja valguse, pakkudes unustamatut elamust igas vanuses külastajatele.

🕯️ Mis sind ees ootab?

Teadusteater lastele ja teadmishimulistele “Kolmelt põrsakeselt”
Tuletantsijate show ja sajad küünlad pimeduses ning erilise pärlina Siim Koppeli trummishow koos valgusetendusega Rummu mäel.
Tule vaata ka lastejoonistuste näitust sügisest.
Toidutänav – Kohalikud maitseelamused otse südamest.
Vanglatuur audiogiidiga – lisatasu eest.

Kutsume kõiki kaasa lööma!

Piirkonna ettevõtjad ja kogukond, see on teie võimalus särada!
Tulge ja tutvustage oma tegemisi, osalege ja jagage oma loovust ning saagem koos osa sellest sügise maagiast. Võlumägi on ideaalne koht, kus kohtuda oma kogukonna liikmetega ja luua meeldejäävaid hetki.

Registreeri ka oma sündmus Porikuu Festivali kavasse!

Kas sul on suurepärane idee, mida tahaksid Porikuu Festivali raames ellu viia? Ära jäta seda võimalust kasutamata! Ükskõik, kas plaanid väikest töötuba, kontserti või midagi täiesti uut ja erilist – meie ootame sind oma sündmust registreerima ja sellega festivali kavasse lisama.

Registreeri oma sündmus siin: Registreerimislink

 

Sa pead sellest sügise maagiast osa saama!
Vaata rohkem sündmusi Porikuus: www.porikuu.ee

Mis on Porikuu Festival?

Porikuu Festival on suurim elamusfestival Loode-Eestis, mida korraldavad Lääne-Harju Koostöökogu, Nelja Valla Kogu ja kohalikud omavalitsused – Lääne-Harju vald, Saue vald, Saku vald, Keila linn ja Harku vald. Festivali eesmärk on elavdada Loode-Eesti piirkonda sügiseti ja pakkuda külastajatele unustamatuid elamusi.

Tegevusi ja üritusi jagub kogu Loode-Eesti ulatuses, Tallinnast Haapsaluni, pakkudes midagi igas vanuses osalejatele. Festivali korraldusmeeskonda kuuluvad aktiivsed kogukonnaliikmed, kultuuritegijad ja ettevõtjad, kes soovivad luua rikkalikku kultuuriprogrammi ja toetada kohaliku ettevõtluse ja kogukonna arengut.

Koos loome maagilise sügisese atmosfääri, mis jääb südamesse veel pikaks ajaks!